Suositeltu viesti 4 eroa kiinteän ja progressiivisen jättipotin välillä 820x410 - 4 eroa kiinteän ja progressiivisen jättipotin välillä

4 eroa kiinteän ja progressiivisen jättipotin välillä

Jättipotit ovat unelma monelle. Jos olet nähnyt uutisia siitä, että jotkut ovat voittaneet jättipotin, tiedät kuinka mahtava tunne on. Tuntuu siltä, kuin olisit maailman huipulla. Jos voisit voittaa vain yhden jättipotin, se muuttaisi elämäsi täysin. Voit tehdä mitä vain mistä olet ikinä unelmoinut.

Jos olet kiinnostunut jättipottipelien pelaamisesta ja onnesi kokeilusta, sinun kannattaisi tietää kahdesta tyypistä, joita on tarjolla: kiinteä ja progressiivinen jättipotti. Näiden kahden välillä on joitakin eroja. Sinun täytyisi tietää erot, jotta voisit päättää kumpaa haluat pelata.

Jättipottihedelmäpelit

Normaalissa jättipottihedelmäpelissä voittosumma on

kiinteä. Sanotaan, että jättipotin summa on $5 miljoonaa. Ei siis ole väliä, kuinka monta kertaa pelaat tai kuinka paljon rahaa panostat, voittosumma on silti $5 miljoonaa. Mutta progressiivisessa jättipotissa voittosumma kasvaa sitä mukaa kun ihmiset tallettavat rahaa.

Lähetä kuva 4 eroa kiinteän ja progressiivisen jättipotin välillä Jättipottihedelmäpelit - 4 eroa kiinteän ja progressiivisen jättipotin välillä

Prosenttimäärä talletuksista lisätään progressiiviseen jättipottiin koko ajan. Kun joku on voittanut jättipotin, summa nollataan takaisin alkuperäiseen ja se kasvaa.

Voittosumma

Voittosumma progressiivisessa jättipotissa on enemmän kuin normaalissa jättipotissa. Tämä on syy miksi progressiivinen jättipotti kasvaa jatkuvasti. Jos siis haluat voittaa suuria summia, sinun kannattaisi pelata progressiivista jättipottia. Mutta jos olet onnellinen pienemmillä summilla, pelaa kiinteää jättipottia.

Lähetä kuva 4 eroa kiinteän ja progressiivisen jättipotin välillä Onnistumismahdollisuudet - 4 eroa kiinteän ja progressiivisen jättipotin välillä

Onnistumismahdollisuudet

Onnistumismahdollisuus normaaleissa jättipottipeleissä on suurempi, sillä niillä on sama voittoyhdistelmä joka kerta; esimerkiksi, 5 jättipottisymbolia yhdessä voittolinjassa. Mutta progressiivisessa jättipotissa voittoyhdistelmät muuttuvat. Yksi tapaus on, että saat 5 symbolia yhdessä linjassa ja joissakin joudut pyörittämään bonuspyörää.

Pelien valikoima

Koska progressiiviset jättipotit ovat nousseet suosituiksi, pelikehittäjät investoivat lisää aikaa näiden pelityyppien kehittämiseen. Peleillä on siis erinomaiset teemat, grafiikat ja muut ominaisuudet. Jos haluat pelata kiinnostavampia pelejä, pelaa progressiivista jättipottia.

Lähetä kuva 4 eroa kiinteän ja progressiivisen jättipotin välillä Pelien valikoima - 4 eroa kiinteän ja progressiivisen jättipotin välillä

Jättipottityyppi, jota haluat pelata, riippuu mieltymyksestä. Jotkut ovat onnellisia, jos voittavat jotakin ja eivät etsi suuria voittoja. Näille ihmisille kiinteä jättipotti on oikea ratkaisu.

Mutta jos haluat koettaa onneasi jossakin valtavassa ja pidät eri pelien pelaamisesta, kokeile progressiivisia jättipottipelejä.