Suositeltu viesti 6 vinkkiä jättipotin voittamiseen 820x410 - 6 vinkkiä jättipotin voittamiseen

6 vinkkiä jättipotin voittamiseen

Kuka ei haluaisi voittaa valtavaa jättipottia? Voit tehdä siitä totta koettaen onneasi progressiivisessa jättipotissa. Vaikka se riippuu melkein kokonaan onnesta, tietyt vinkit voivat lisätä voittomahdollisuutta. Tässä ovat ne vinkit.

Opi eri jättipoteista

Jättipotteja on pääasiallisesti kahta tyyppiä; yksi on kiinteä ja toinen progressiivinen jättipotti. Jos voitat tietyn summan, tämä on kiinteä jättipotti. Nämä jättipotit tarjoavat rahan, joka on paljon suurempi kuin panoksesi, noin 10 000 kertaa suurempi tai suurempi.

Lähetä kuva 6 vinkkiä jättipotin voittamiseen Opi eri jättipoteista - 6 vinkkiä jättipotin voittamiseen

Progressiivinen jättipotti on erilainen. Voittosummassa ei ole rajaa. Pelaajat tallettavat rahaa ja esimerkiksi 2% siitä menee jättipottiin. Joten,

kun enemmän pelaajia tallettaa rahaa pelatakseen, jättipotti kasvaa.

Tiedä ehdot

Jättipoteilla on joitakin ehtoja, joiden on täytyttävä ennen pelaamista. Progressiivisilla jättipoteilla on yleensä enemmän ehtoja.

Esimerkiksi, sinun täytyy pelata kaikkia voittolinjoja tai et välttämättä voita, jos pelaat ilmaiskierroksia jne. Joskus sinun täytyy myös asettaa minimipanos ennen kuin voit pelata jättipottia. On aina parempi valita jättipotti, jossa on vähemmän ehtoja.

Lähetä kuva 6 vinkkiä jättipotin voittamiseen Luo lisää käyttäjiä - 6 vinkkiä jättipotin voittamiseen

Luo lisää käyttäjiä

Kaikissa hedelmäpeleissä ei ole jättipotteja ja vain muutama hedelmäpeli tarjoaa niitä. Sinun täytyisi siis selvittää, kuinka lisätä mahdollisuuksiasi. Yksi tapa on luoda käyttäjiä useaan kasinoon. Tämä lisää voittomahdollisuuttasi.

Pelaa varman päälle

Sinun kannattaisi panostaa vain rahaa, joka sinulla on varaa menettää. Mutta suurin osa ihmisistä panostaa lisää rahaa ja häviää. Kun he häviävät, he tallettavat lisää rahaa toivoen, että saavat menetetyt rahat takaisin.

Pidä sitä viihteen tyyppinä ja pidä hauskaa rahan voitosta huolehtimisen sijasta.

Suuri vs pieni jättipotti

On suuria ja pieniä jättipotteja. Jos voitat suuren jättipotin, se muuttaa elämäsi täysin. Jotkut haluavat pitää matalaa profiilia ja voittaa neljä- ja viisilukuisia summia.

Tällä tavalla he voivat voittaa paljon rahaa, mutta eivät saa sitä huomiota, mitä suuren jättipotin voittajat. Jos siis haluat pitää matalaa profiilia, kokeile pienempiä jättipotteja.

Nämä vinkit auttavat sinua voittamaan jättipotteja. Aloita aina etsimällä parhaat jättipotit, pidä yllä monta profiilia ja toivo parasta.